Herligt at skulle til Bornholm for første gang med campingvogn på Sannes Familiecamping.
Pris for turen incl. færgeoverfart København / Rønne og en uges ophold for to personer incl. strøm Kr. 3075.-

Turen fra vejle til København gik stille og roligt fredag aften med rest ved det gamle færgeleje i Knudshoved, hvor Monarch ligger med udsigt over vandet.

Broen koster kr. 375,- pr. vej incl. campingvogn.

Vor forventning om overnatning på ventepladsen ved færgen gik ikke i opfyldelse, men vi blev henvist til molen tæt derved, og lige overfor det nye operahus som var et flot syn og udsigt for overnatningen.. En enkelt øl i Nyhavn nåede vi også - og det var hyggeligt..

Lørdag morgen - tidligt op, morgenmad og så ind til færgen 7:20 med kort ventetid. Turen føltes ret lang med næsten 7 timer, men når man har ferie gør det ikke så meget.

15:30 kørte vi af færgen og direkte til Gudhjem ca. 30 min., hvorefter vi blev modtaget i receptionen med smil og behagelig velkomst. Lejrchefen Allan viser alle helt hen på pladsen, og er endvidere behjælpelig med at placere vognen bedst muligt så ingen river armene af sig selv.

Søndagsvejret var rimeligt og vejrudsigten til Bornholms fordel... se vejrbillede, og udsigt fra pladsen meget fin..

-

Mandag var vi syd-bornholm rundt med besøg i Svaneke, Nexø og Pedersker hvor vi besøgte vinbonden og smagte bornholmervinen. Bryggeriet i Svaneke var også en god oplevelse, og et krus velbrygget og ufiltreret øl belv nydt i fulde drag i dejlig solskin.

Dueodde blev også besøgt, og så fandt vi vores helt egen is-mand med kaffe og økologisk is af verdensklasse - Boisen is i Snogebæk - fint navn ;-)

Tirsdagsvejret appellerer kun til indendørsaktiviteter idet regn og rusk hærger. Et smut ind i Gudhjem, men hurtigt hjem igen for ikke at blive for kolde og våde.

Onsdag: Herligt vejr fra morgenstunden, og turen går nu til Christiansø med båden fra Gudhjem. Absolut turen værd, og en guidet rundvisning fik vi også med mange gode informationer fra øen.