Denne side vil blive udbygget yderligere - når jeg får tid

Resumé over vor ferie 1998.. fra fredag d. 19/6 til fredag d. 10/7-1998
I år valgte vi at afholde vor ferie i uge 26, 27 og 28, hvilket viste sig at være en stor fordel trafikmæssigt, idet de sydlige lande endnu ikke har påbegyndt industriferie.
Vi kørte fredag til fyraften fra Bredal mod Gardasøen, og undervejs blev vi anbefalet af en dansker vi mødte på en rasteplads at vælge Camping La Quercia ved Lazice som viste sig at være en dejlig ren plads lige ned til sandstrand. Pladsen havde endvidere en kæmpe swimmingpool og Italiens største boblebad.
Jeg valgte en formiddag at forsøge en cykeltur rundt om søen. Det var en flot tur op omkring de nordlige bjerge, byen Torbole og igennem tunneler og smukt terræn, men turen var hårdere end jeg forventede, og da jeg endelig var hjemme ved 16 tiden var jeg ret smadret i benene, men en stor oplevelse rigere... - Turen var ikke mindre end 145 Km.
GARDALAND besøgte vi også, og heldigvis var vi der allerede kl. 10:00 da de åbnede idet det viste sig at blive en fantastisk oplevelse med rutchebaner, fritfaldstårn og nogle helt utrolige oplevelser med sørøvere, og en tur igennem Egyptens historie med skatte og Faraoner m.m - helt umuligt at beskrive hvor flot det var, og et show med dans og slangemennesker som man kun oplever på TV... de 140 kr, vi gav i entré dækker alle entréer og pengene var givet godt ud.

Derefter kørte vi en utrolig smuk tur ned over Fossano, Cuneo, Limone via Tende passet i 1000 m. højde, en helt fantastisk tur i bjergene, og trafikmæssigt var der ingen problemer, bortset fra at bremserne blev afprøvet ved en nedkørsel på 14% over 2,5 km. Kystturen fra Monaco via Nice og Cannes blev nydt i fulde drag, men den sidste del blev tilbagelagt i mørke omkring Saint Tropez hvor vi ankom til Kontiki Camping ved plage de Tahiti ca. kl. 23:00. Hjemmefra havde vi fået afslag på alle reserveringsforsøg, men da vi gennemgik pladsen næste morgen var der adskillige pladser vi kunne tænke os, og den bedste plads fik vi uden problemer for 11 overnatninger. Det var en plads i 2 række på den bare sandjord hvor traditionelle pløkker måtte opgive, men TARZAN-pløkke var det eneste man kunne banke i jorden, og de holdt vor solsejl uden problemer selv de 2 nætter hvor vi nærmest havde storm. Det blev 11 gode dage i samvær med svogerfamilien og deres venner med sol og strandvejr hver eneste dag, samt fodboldstemning med børnene.
Ud for vor strand var der hver eneste dag opankret et utal af de største lystyagter som jeg nogensinde har set, og kiggerten blev brugt flittigt til ar betragte de mange både og vandscootere m.m.
MARINELAND blev besøgt et aquarium med spækhuggere, delfiner, hajer, rokke og alle slags fisk igen en rigtig god oplevelse, efterfulgt af et besøg i vandland som mest var for børn med god tålmodighed i køerne ved rutchebanerne.
HJEMTUREN på 1935 km. blev tilbagelagt udelukkende på motorveje, og selv om de franske veje er dyre så er sikkerheden og vejene i hvert fald i top, og da vi var hjemme var alle 3 ugers ferie afviklet uden regnvejr.

KORTBØLGERADIOEN var rar at have med idet vi fik nyheder hver eneste dag fra Danmark.


Tommy Boisen

Hovedside - Migselv - Privat - Bredal Antennelaug - Brancheliste - Målskema 98


Kontiki beach

12/12-98