Menu.

Forret: Rejecocktail

 

Buffet:

Røget ørred med æggestand

Sprængt Kalkun bryst

Roast beaf

Flødekartofler

Frikadeller

Ribbensteg

Lun leverpostej

Landskinke m. melon

Pålæg

 

Frugt m. Brie ost

 

Kaffe

m. Petit four

Cognag eller Likør

 

Natmad ca. 01:30

Aspargessuppe med hjertebrød.

 

Vin ad libitum:

Rød:

Viu Manent - Cabernet Saugvignon

Reserve

1996

oak aged

Colchagua valley

Product of Chile

Imported by Philipson Wine

 

Hvid:

Salviano

1998

Ovieto Classico

Italia

 

Søndag morgen:

Kaffe / The og Juice

Rundstykker

Ost og pålæg

Marmelade


Kommetar...

Det var en særdeles god og tilpas menu.

Det hele serveret og tilberedt på allerbedste måde..

10 KOKKEHUER

til

Jette og Per samt mormor

Hesselhus Camping