Menu.
Forret: Rejecocktail
Buffet:
Røget ørred med æggestand
Sprængt Kalkun bryst
Roast beaf
Flødekartofler
Frikadeller
Ribbensteg
Lun leverpostej
Landskinke m. melon
Pålæg
Frugt m. Brie ost
Kaffe
m. Petit four
Cognag eller Likør
Natmad ca. 01:30
Aspargessuppe med hjertebrød.
Vin ad libitum:
Rød:
Viu Manent - Cabernet Saugvignon
Reserve
1996
oak aged
Colchagua valley
Product of Chile
Imported by Philipson Wine
Hvid:
Salviano
1998
Ovieto Classico
Italia
Søndag morgen:
Kaffe / The og Juice
Rundstykker
Ost og pålæg
Marmelade
Kommetar...
Det var en særdeles god og tilpas menu.
Det hele serveret og tilberedt på allerbedste måde..
10 KOKKEHUER
til
Jette og Per samt mormor
Hesselhus Camping