Tommy Boisen´s oplevelser med autocamper køb, vægtgrænser og grønne afgifter.

Jeg vil gerne understrege at vi er særdeles glade for vores autocamper, og nedenstående beskrivelser skal ikke opfattes som klage over købet eller Camperen som helhed.
----
Nedenstående er kun til information omkring vores oplevelse, og undren over at vi betaler mere i grønne afgifter, end de fleste andre med nyere vogne som vi møder og googler via - nummerplade.dk - .

Vi købte Camperen hos Camping Parken Herning, og her ver både erfaring og god rådgivning generelt, samtidig med at de formåede at ibyttetage vores nyere Fendt Campingvogn til en OK pris.

Nedenstående er bl. a. klip fra tidligere korrespondance:
-----
Hej.
Jo mere jeg kigger på andre Campere, jo mere frustreret bliver jeg over vægtangivelsen på vores autocamper..
Jeg føler mig misinformeret i både brochuren og prisskiltet på bilen, og det er jeg ikke tilfreds med.
Har lige været sammen med een som har en lidt ældre og mindst lige så tung bil, som de var nødsaget til at få opvejet, og de giver 4.280,-, hvor jeg giver 5.160,- pr halvår.
https://www.nummerplade.net/nummerplade/CB50400.html
https://www.nummerplade.net/nummerplade/CE53094.html

xxx mener ganske bestemt at jeg har en sag, men umiddelbart vil jeg helst være fri for det bøvl det kan give.
Derfor vil jeg høre om ikke Dethleffs har mulighed for at ændre CoC dokumentet til det i brochuren oplyste vægt i køreklar stand (incl. Magic Edition udstyr), hvilket også giver en bedre brændstoføkonomi, og dermed lavere afgift.
Jeg har talt med SKAT, som bekræfter at det er en Euro6+ motor, og at et ændret CoC dok. bevirker regulering med tilbagevirkende kraft.
-----
Jeg har talt med FIAT som udelukkende leverer bilen med vægtangivelse, og opbyggeren Dethleffs som udfærdiger CoC dokumentet til mototstyrelsen.
- Konklutionenpå ovenstående er blevet at vi har accepteret, at det ikke står til at ændre, og at formålet udelukkende var at få nedsat de grønne afgifter, da den faktiske vægt naturligvis ikke ændrer sig med det.

Her under er info fra brochure og prisskilt.